Lidhje

Zjarret përfshijnë zona të Shqipërisë

  • Pëllumb Sulo

Në Shqipëri, prej më shumë se tre javesh, zjarret po djegin sipërfaqe të mëdha me pyje, duke dëmtuar rëndë një nga burimet më të rëndësishme natyrore dhe ekonomike të vendit. Qarku i Shkodrës është një nga zonat më të prekura ku sot u regjistuan 6 vatra zjarri, pjesa me e mjadhe ne rrethin e Pukes.

XS
SM
MD
LG