Lidhje

Intervistë me z. Blerand Stavileci

  • Festim Gashi

Projekti për regjistrimin e bujqësisë do t’i hap rrugën zhvillimitnë Kosovë, tha ministri i bujqësisë Blerand Stavileci. Ai thotë se pjesë e këtij projekti është regjistrimi i tokave bujqësore që do të fillojë në janar të vitit 2013. Zoti Stavileci i cili këtë javë zhvilloi takime me sekretarin e Departamentit Amerikan të Bujqësisë Tom Vilsack dhe me fermerë amerikanë në shtetin Ajova, tha se bujqësia në Kosovë po përballet me mungesa të teknologjisë moderne.

XS
SM
MD
LG