Lidhje

Shumica kërkon referendum për imunitetet


Ne Tirane, Kryeministri Sali Berisha tha se deputetet e shumices do te dorezojne ne shtator kerkesen per referendum ne parlament mbi heqjen e imuniteteve te zyrtareve te larte dhe gjyqtareve. Ai tha se referendumi kerkohet sepse opozita e bllokoi kete ceshtje ne parlament 1o vjet rresht dhe ne 6 gusht, ndonese e pergatit vete projekt-ligjin. Por opozita socialiste thote se nuk eshte kunder heqjes se imuniteteve, por kerkon qe ajo te bashkohet edhe me referendume te tjera qe kerkohen aktualisht. Kryeministri Berisha komentoi ne konferencen e shtypit edhe per shkarkimin e ish-drejtuesit te SHISH-it, Bahri Shaqiri.

XS
SM
MD
LG