Lidhje

Media Arkivi

Kontrolli i pasurive


Kryeinspektori i kontrollit të pasurive, Adriatik Llalla, deklaroi sot në TIranë se i kërkoi parlamentit të shtojë në ligj edhe disa nene, për të hetuar persona që u bëjnë zyrtarëve dhurata të majme. Zoti Llalla deklaroi se në vet-deklarimet e fundit të pasurive, shumë zyrtare dhe gjyqtarë kanë paraqitur shuma të mëdha dhuratash, huash dhe borxhesh të pajustifikuara.

XS
SM
MD
LG