Lidhje

Intervistë me aktorin Praq Rado

  • Mirela Milori

Në festivalin ndërkombëtar të filmit në Durrës, konkurron edhe filmi “Dreaming American”- “Duke ëndërruar për të qenë amerikan”. Rolin kryesor të këtij filmi e interpreton aktori shqiptar Prak Rado. Skenari i filmit përshkruan jetën dhe përvojën personale të Prak Rados, i cili në moshën 16 vjeçare emigroi nga Thethi i Dukagjinit në Shtetet e Bashkuara, ku u përball me vështirësitë dhe realitetin amerikan.

XS
SM
MD
LG