Lidhje

Projektligjet per shërbimin civil dhe administraten

  • Ilrian Agolli

Qeveria ne Tirane i percolli sot parlamentit dy projekt-ligje mbi sherbimin civil dhe administraten publike, ne perpjekje per te kryer reformat e kerkuara nga Bashkimi Europian. Kryeministri Berisha deklaroi se me keto projekt-ligje synohet mbajtja e administrates larg betejave politike dhe fushatave zgjedhore. Por opozita shprehu mosbesimin e vet. Deputete te saj pohuan se qeveria edhe me pare e ka perdorur administraten shteterore per fushata zgjedhore, ndonese kjo ndalohej nga Kodi Zgjedhor.

XS
SM
MD
LG