Lidhje

Nishani ne Kosove


Presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani, edhe sot vazhdoi vizitën e tij në Kosovë, e para jashtë vendit që kur morri këtë post. Ai u angazhua pë mbështetjen e proceseve politike në Kosovë, por edhe për mbrojtjen e të drejtave të shqiptarëve që jetojnë jashtë kufijve të Kosovës dhe Shqipërisë.

XS
SM
MD
LG