Lidhje

Kosove, Cmimet dhe ekonomia

  • Leonat Shehu

Në Kosovë ekspertë të ekonomisë kanë shprehur shqetësimin e tyre lidhur me mundësinë e rritjes së çmimeve të artikujve ushqimorë që sipas tyre pritet ta përfshijë edhe Kosovën.

XS
SM
MD
LG