Lidhje

Trashegimia Kombetare

  • Pellumb Sulo

Në Muzeun e qytetit të Shkodrës, këto ditë u hap Ekspozita fotografike "Mbro dhe Promovo", e cila i kushtohet nevojës së ruajtes dhe paraqitjes së trashëgimisë kulturore dhe historike të kombit shqiptar.

XS
SM
MD
LG