Lidhje

Ministri i jashtëm për anëtarësimin në BE


Bashkimi Europian i kerkoi Tiranes zyrtare te vazhdoje bashkepunimin ne parlament mes pozites dhe opozites per te miratuar ligjet me mirekuptim. Ministri i jashtem, Edmond Panariti, deklaroi se ne ecurine e integrimit te Shqiperise ne BE gjithcka varet nga vullneti politik i paleve ne parlament. Komisioneri per zgjerimin Stefan Fyle i ka kerkuar atij bashkepunim edhe per reformen parlamentare, luften ndaj korrupsionit, dhe ne kete kuader rishikimi i imuniteteve shihet nga Brukseli si hap ne drejtimin e duhur.

XS
SM
MD
LG