Lidhje

Projekt-ligji për ish-pjesëtarët e forcave qeveritare maqedonase

  • Isak Ramadani

Projekt-ligji për ish-pjesëtarët e forcave qeveritare maqedonase gjatë konflktit të vitit 2001 u debatua sot në komisionin parlamentar për punë dhe çështje sociale duke hapur rrugën kështu drejt një debati të përgjithshëm parlamentar që pritet të bëhet pas pesë ditësh. Ky veprim i partisë VMRO DPMNE në pushtet ka tendosur mjaft raportet brenda vetë koalicionit qeveritar, me që ligji nuk parasheh zgjidhjen e statusit social edhe të ish-luftëtarëve shqiptarë të Ushtrisë Clirimtare Kombëtare, ashtu siç parshikon edhe Marrëveshja e Ohrit.

XS
SM
MD
LG