Lidhje

Gjirokastër, Zonat e reja urbane

  • Raimond Kola

Zhvillimi i zonave të reja urbane po kthehet në një përparësi në Gjirokastër. Ndërtimet e reja po kërkojnë mbështetje me infrastrukturën rrugore, si dhe rrjetet e energjise dhe te ujit për t'u ofruar shërbime qytetarëve. Dy zona të reja ndërtimore në këtë qytet janë përfshirë kohët e fundit nga investimet vendore.

XS
SM
MD
LG