Lidhje

Bisedimet me Greqinë

  • Armand Mero

Në Shqipëri, ministri i Jashtëm Edmond Panariti rikonfirmoi sot sërish se bisedimet me Greqinë për përcaktimin e kufirit detar nuk kanë nisur, duke deklaruar se ato do të hapen kur pala shqiptare ta gjykojë të përshtatshme dhe jo në varësi të vullnetit të palës greke. Duke folur në komisionin e Jashtëm të parlamentit ministri Panariti u shpreh se procesi i ardhshëm i bisedimeve do të jetë transparent dhe se për këtë do të ftohen përfaqësues nga të gjitha fushat për të dhënë kontributin e tyre.

XS
SM
MD
LG