Lidhje

Media Arkivi

KLD planizon transferimet e gjyqtarëve


Përfaqësuesit e lartë të drejtësisë thanë se kjo bëhet me qëllim që të rritet cilësia e gjykimit dhe e punës në gjykata

XS
SM
MD
LG