Lidhje

Komuna e Kastratit, Malesia e Madhe

  • Pellumb Sulo

Kastrati është një nga pesë komunat e Malësisë së Madhe. Në territorin e kësaj komune gjenden pikëkalimi kufitar i Hanit të Hotit, Stacioni i vetëm hekurudhor ndërkombëtar i Shqipërisë si dhe Liqeni i Shkodrës. Drejtuesit vendorë të kësaj komune po bëjnë përpjekje për zhvillimin ekonomik të zonës si dhe përmirësimin e infrastrukturës:

XS
SM
MD
LG