Lidhje

Media Arkivi

Lufta kundër trafikimit të njerëzve

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, autoritetet shpallën sot muajin e luftës kundër trafikimit të njerëzve, në përpjekje për shtimin e ndërgjegjësimit për luftë kundër kësaj dukurie. Sipas autoriteteve, përmasat e këtij krimi po rriten dhe vetëm gjatë tetë muajve të parë të këtij viti, janë kryer mbi 600 operacione gjatë të cilave janë shpëtuar dhjetëra viktima, me të cilave edhe 14 vjeçare.

XS
SM
MD
LG