Lidhje

Kosovë, Debat rreth luftës kundër krimit


Në Prishtinë, përfaqësues të Kosovës dhe disa vendeve të rajonit po debatojnë kuadrin ligjor për konfiskimin e pasurive të vëna në mënyrë të paligjshme, si pjesë e luftës kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit. Debati vjen në një periudhë diskutimesh e mospajtimesh rreth kuadrit ligjor të Kosovës, lidhur me trajtimin e çështjes së pasurive të vëna në rrugë të tilla.

XS
SM
MD
LG