Lidhje

Polemikat PD-PS

  • Armand Mero

Në Shqipëri vazhdojnë polemikat e forta mes shumicës dhe opozitës për bllokimin e ligjit mbi Gjykatën e Lartë. Socialistët këmbëngulën edhe sot në komisionin e ligjeve se më parë duhej që shumica të zgjidhte politikisht bllokimin e reformës parlamentare, problemin mbi drejtimin e qarkut të Fierit dhe çështjen e fondeve për bashkitë që i përkasin asaj. Kërkesat e socialistëve u konsideruan nga përfaqësuesit e shumicës si pretekste për të bllokuar procesin e integrimit duke qenë se për ligjin për gjykatën e lartë ka një kërkesë të hapur nga Brukseli.

XS
SM
MD
LG