Lidhje

Media Arkivi

Kosova kërkon të tërheq investime të huaja

  • Rudina Dervishi

Agjenci të ndryshme bënë prezantime duke theksuar legjislacionin e avancuar dhe ambjentin favorizues për të bërë biznes në Kosovë

XS
SM
MD
LG