Lidhje

SHBA mbështesin zhvillimin e bujqësisë në Kosovë


Në Kosovë, qeveria amerikane dhe ajo në Prishtinë nënshkruan një marrëveshje me të cilën mundësohet ofrimi i kredive për bujqit dhe agrobizneset, me një vlerë prej 26 milionë dollarësh amerikanë. Përfaqësuesit e të dyja vendeve e vlerësuan këtë marrëveshje si një ndihmesë të madhe për zhvillimin e sektorit të bujqësisë, që shihet si një nga shtyllat e zhvillimit ekonomik, por që kishte mbetur nën hijen e sektorëve të tjerë.

XS
SM
MD
LG