Lidhje

Marreveshje per gazsjellesin


Shqipëria, Italia dhe Greqia nënshkruan të enjten në Nju Jork një marrëveshje për ndërtimin e një gazsjellësi, i cili nëse miratohet nga një konsorcium investitorësh, do të lidhë tre vendet, duke sjellë gazin nga fushat Azerbajxhanit për në Perëndim.

XS
SM
MD
LG