Lidhje

Porti i Durresit, zyra ne Shkup

  • Isak Ramadani

Porti i Durrësit ka hapur një zyrë në Shkup për ta informuar dhe tërhequr komunitetin e biznesit në këtë vend. Megjithatë, afaristë nga Maqedonia presin ndërtimin e infrastrukturës rrugore midis dy vendeve për t’ua lehtësuar atyre qarkullimin e mallrave.

XS
SM
MD
LG