Lidhje

Personat me nevoja te vecanta

  • Leonat Shehu

Në Kosovë autoritetet vendase e ndërkombëtare dhe organizatat joqeveritare thanë se po hartojnë një strategji Kombëtare për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuar në për periudhë 2012 – 2021. Debatet rreth strategjisë kanë rihapur diskutimet për gjendjen e kësaj kategorie të popullsisë, që vlerësohet se është në situatë mjaft të rëndë.

XS
SM
MD
LG