Lidhje

Kandidatët për Kryetar të KQZ


Komisioni parlamentar i ligjeve degjoi sot kandidatet e paraqitur per postin e kryetarit te Komisionit Qendror te Zgjedhjeve. Sipas Kodit te ri Zgjedhor, ai zgjidhet me konkurrim te hapur, dhe analistet besojne se kjo do te rrise besimin tek procesi zgjedhor. Vezhguesit e zgjedhjeve mendojne se kjo menyre zgjedhjeje do te ule tensionet politike dhe do te rrite rolin e shoqerise civile ne proces.

XS
SM
MD
LG