Lidhje

Fran Shkreli nderohet me titullin "Qytetar Nderi" i komunës së Shkrelit

  • Pëllumb Sulo

në Komunën Shkrel të Malësisë së Madhe ju dorëzua titulli “Qytetar Nderi” gazetarit dhe verpimtarit të njohur shqiptaro-amerikan, Fran Shkreli. Për 30 vjet me rradhë, Fran Shkreli shërbeu në Radion “Zëri i Amerikës”, ndërkohë që vazhdon të jetë një veprimtar aktiv në mbrojtje të cështjes kombëtare dhe të drejtave të shqiptarëve, kudo ku ata jetojnë.

XS
SM
MD
LG