Lidhje

Jane Armitage


Drejtorja rajonale e Bankes Boterore per Europen Juglindore, Jane Armitage, tha sot se rritja ekonomike e Shqiperise do te jete kete vit shume e vogel. Ne nje interviste per Zerin e Amerikes ne Tirane, zonja Armitage theksoi se privatizimi i kompanise Albpetrol eshte nje mundesi e arte per Shqiperine, ne kete kohe krizash, qe te zbute borxhet dhe deficitin.

XS
SM
MD
LG