Lidhje

Ujesjellesi i Tiranes


Ujesjellesi i Tiranes po kryen kete periudhe disa investime thenelore ne rrjetin e transmetimit te ujit te pijshem, qe mbulon gjithe qytetin. Linjat dhe depot e reja pritet te permiresojne ndjeshem furnizimin me uje te pijshem.

XS
SM
MD
LG