Lidhje

Konferenca e Gruas, Kosove


Në Prishtinë sot përfundoi punimet takimi treditësh ndërkombëtarë me temën “Partneriteti për Paqe - Fuqizimi i Gruas”, në të cilin morën pjesë mbi 200 gra nga vende të ndryshme të botës. Takimi u përmbyll me miratimin e disa parimeve që synojnë fuqizimin e rolit të gruas në shoqëri, ekonomi dhe politikë.

XS
SM
MD
LG