Lidhje

Prishtine, Xhamia e re

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, udhëheqës të lartë politik e fetar hodhën sot gurëthemelin e xhamisë së re në Prishtinë, ndërtimi i së cilës pritet të kushtojë rreth 20 milion euro. Gjatë ceremonisë në të cilën morën pjesë edhe udhëheqësit e kishës katolike dhe asaj ortodokse, u bënë thirrje për ruajtjen dhe kultivimin e tolerancës fetare dhe besimit tradicional në vend.

XS
SM
MD
LG