Lidhje

Apel kunder gjakmarrjes

  • Pellumb Sulo

Të bashkuara në grupimin "Aleanca për jetën" dhjetë shoqata joqeveritare apeluan sot për krijimin e një fronti të përbashkët në luftën kundër fenomenit të gjakmarrjes dhe atij të ngujimit. Pjësëmarrësit në manifestimin e sotëm “Gjakmarrja, plagë ende e pambyllur” kërkuan një qendrim më të ashpër nga strukturat shtetërore ndaj përsonave që kryejnë krime me motiv gjakmarrjen.

XS
SM
MD
LG