Lidhje

Media Arkivi

Rapori i KE për Maqedoninë pozitiv

  • Isak Ramadani

Raporti i progresit i Komisionit Evropian për Maqedoninë është pozitiv. Raporti rekomandon fillimin e bisedimeve për anëtarësim në Bashkimin Evropian; zgjidhjen e çështjes së emrit pa vonesë; përmirësimin e marrëdhënieve ndëretnike në vend dhe vazhdimin e reformave në më shumë fusha.

XS
SM
MD
LG