Lidhje

Hasan Prishtina - Shkup

  • Isak Ramadani

Në kuadër të 100 vjetorit të pavarësisë së shtetit Shqiptar, sot në Shkup u ngrit shtatorja e atdhetarit Hasan Prishtina. Poashtu është mbajtur një konferencë me pjesëmarrjen e historianëve e akademikëve nga viset shqiptare në rajon dhe diasporë mbi veprimtarinë e Hasan Prishtinës, i cili është vlerësuar për vizionin e tij dhe është cilësuar si një figurë poliedrike.

XS
SM
MD
LG