Lidhje

Dokumentaret Politike

  • Zeri Amerikes

Ndërkohë që afrojnë zgjedhjet presidenciale, dy dokumentarë, njëri me pikëpamje konservatore dhe tjetri liberale, po përpiqen të diskreditojnë kandidatin presidencial të kampit tjetër. Dokumetarët përpiqen të bindin votuesit të zgjedhin një kandidat të caktuar.

XS
SM
MD
LG