Lidhje

Media Arkivi

Reagime ndaj grevës së ish të burgosurve politikë

  • Ilir Ikonomi

Në vazhdim ju ftojmë të ndiqni disa reagime që kolegu ynë Ilir Ikonomi u mori ish-të burgosurve politikë, Viktor Martini në Boston dhe Lek Mirakaj në Nju Jork, si dhe profesorit të asociuar pranë Universitetit të Nju Jorkut, Shinasi Rama, i cili mori pjesë të shtunën në një protestë të organizuar në Nju Jork nga Forumi Shqiptaro-Amerikan per Demokraci.

XS
SM
MD
LG