Lidhje

Media Arkivi

Debate mbi importimin e plehrave


Ministria e mjedisit publikoi sot një raport lidhur me përputhjen e ligjeve shqiptare mbi përpunimin e integruar të mbetjeve urbane me direktivat e Bashkimit Europian dhe Konventën e Bazelit, duke rikthyer edhe debatet për importimin e plehrave nga jashtë vendit. Autoritetet mjedisore deklaruan se kanë marrë një çertifikim mbi përputhshmërinë e legjislacionit shqiptar me direktivat e BE-së dhe Konventën e Bazelit për përpunimin e integruar të mbetjeve.

XS
SM
MD
LG