Lidhje

Shqipëri, bimët aromatike e mjeksore

  • Pëllumb Sulo

Në Shqipëri, po i kushtohet vemendje kultivimit dhe përpunimit të bimëve aromatike dhe mjeksore, që eksportohen në Amerikë dhe disa vende të Europës. Rrethi i Malësisë së Madhe është zona ku grumbullohet rreth 70 përqind e gjithë sasisë së bimëve aromatike dhe mjeksore që eksporton Shqipëria.

XS
SM
MD
LG