Lidhje

Punesimi i emigrantëve

  • Raimond Kola

Në Gjirokastër kthimi i mjaft prej familjeve të emigrantëve shqiptarë nga Greqia po rrit numrin e të papunëve. Kohët e fundit Zyrat e punësimit synojnë të hapin programe të punësimit me vendet e tjera dhe kryesiht me Italine fqinje. Niveli i aplikimeve për këto programe sipas zyrave rajonale te punes është mjaft i lartë, sidomos nga të rinjtë, por numri i pranimeve është mjaft i ulët.

XS
SM
MD
LG