Lidhje

Projekt-ligjet për rekomandimet e BE


Ne Tirane kryeministri Sali Berisha ftoi opoziten qe te miratojne bashkarisht 3 projekt-ligjet e mbetura nga rekomandimet e Bashkimit Europian. Kjo, sipas tij, do te ishte nje hap i perbashket ne marrjen e statusit te vendit kandidat, dhe jo veprime bllokuese, si ato qe jane bere deri tani nga opozita. Ndersa Partia Socialiste e opozites theksoi se qendrimi i saj mbetet i pandryshuar lidhur me projekt-ligjin e Gjykates se Larte, derisa te zbatohen vendimet gjyqesore ne lidhje me qarkun e Fierit.

XS
SM
MD
LG