Lidhje

Intervistë me Ramadan Ilazin

  • Laura Konda

Në Shtetet e Bashkuara ndodhet për vizitë një grup pjesëtarësh të shoqërisë civile nga Kosova, për të marrë pjesë në seminarin me temë "Shoqëria civile nxit zhvillimin e vendit dhe integrimin evropian." Në studion e Ditarit kishim të ftuar një prej vizitorëve nga Kosova, zotin Ramadan Ilazi, nga Instituti i Paqes i Kosovës.

XS
SM
MD
LG