Lidhje

Te rinjte shqiptare per zgjedhjet

  • Julian Zyla

Zgjedhjet presidenciale amerikane janë vetëm pak ditë larg. Fushatat zgjedhore të këtij viti kanë qenë objekt diskutimesh dhe interesi për miliona amerikanë prej shumë muajsh. Por çfarë mendojnë për to të rinjtë e komunitetit shqiptar në Shtetet e Bashkuara? Si e përjetojnë ata procesin zgjedhor dhe çfarë u bën më tepër përshtypje? Për t’iu përgjigjur disa prej këtyre pyetjeve, kolegu Julian Zyla bisedoi me tre të rinj të komunitetit shqiptar të Amerikës.

XS
SM
MD
LG