Lidhje

Telemjekësia në Shkodër

  • Pëllumb Sulo

Në Shkoder u përurua rinovimi i Qendrës së Telemjekësisë në Spitalin Rajonal, pjesë kjo e rrjetit të telemjekësisë në spitalet e Shqipërisë dhe të Kosovës. Ky është një projekt i bashkërenduar mes agjencisë amerikane për zhvillimin ndërkombëtar dhe ministrisë shqiptare të Shëndetësisë. Telemjekësia mundëson lidhjen e spitaleve në një rrjet virtual për të mundësuar një diagnostikim më të saktë e të shpejtë.

XS
SM
MD
LG