Lidhje

Infrastruktura, Shqiperia e jugut

  • Raimond Kola

Në Shqipëri gjendja e infrastrukturës rrugore po përkeqësohet në disa zona për shkak të punimeve ndërtuese që po kryhen në rrugë dhe motit të keq te diteve te fundit. Në Autostradën Levan Tepelenë rrëshqitjet masive të ketyre diteve po rrezikojnë në një pjesë të rrugës kalimin e automjeteve . Probleme për sigurinë paraqet edhe segmenti tjetër rrugor Gjirokastër Tepelënë.

XS
SM
MD
LG