Lidhje

Parlamenti i Kosovës debaton buxhetin 2013

  • Leonat Shehu

Parlamenti i Kosovës filloi sot mes diskutimesh të rrepta per shqyrtimin e buxhetit të vendit për vitin e ardhshëm që kap shumën e gati 1.6 miliardë eurosh. Qeveria pretendon se ai është buxhet i zhvillimit ekonomik dhe sigurimit të investimeve kapitale. Por, partitë në opozitë thonë se buxheti i projektuar është buxhet i varfërisë.

XS
SM
MD
LG