Lidhje

Media Arkivi

Qeveria dhe opozita për integrimin në BE


Qeveria dhe opozita në Tiranë shkëmbyen ftesa dhe i bënë thirrje njera tjetrës për të bashkëpunuar në procesin e integrimit të vendit në BE. Ministri i jashtëm, Edmond Panariti, deklaroi se miratimi i 3 ligjeve në parlament lidhet ngushte me qëndrimin që BE do të mbajë në dhjetor. Ndërsa opozita kërkoi një tryezë shumëpartiake për problemin e Fierit dhe forcimit të institucioneve.

XS
SM
MD
LG