Lidhje

Thaçi për Mitrovicën


Kryeministri i Kosovës Hashim Thaçi, i bëri thirrje sot Misionit të Kombeve të Bashkuara që të mos pengojë rindërtimin e shtëpive të shqiptarëve në veriun e Mitrovicës, të banuar me shumicë serbe. Thirrjet pasuan tensionet në një lagje në veri të këtij qyteti për shkak të kundërshtimeve të përfaqësuesve serb ndaj rindërtimit të shtëpive të shqiptarëve dhe ndërhyrjes së zyrtarëve të UNMIK-ut për të kërkuar leje ndërtimi prej tyre.

XS
SM
MD
LG