Lidhje

Projektet publike

  • Pëllumb Sulo

Ne Shkoder dhe Malesi te Madhe po zbatohen disa projekte te rendesishme per ndertimin e akseve rrugore, qe do te lehtesojne levizjen brenda qyteteve dhe ne drejtim te Malit te Zi si dhe do te mundesojne mbrojtjen e qytetit te Shkodres nga vershimi i ujrave te Liqenit te Shkodres dhe Lumit Buna. Por, autoritet vendore te ketyre rretheve po shprehin shqetesim ne lidhje me vonesat ne zbatimin brenda afateve te ketyre projekteve.

XS
SM
MD
LG