Lidhje

Studim nga Mal Berisha


Studiuesi Mal Berisha sapo ka botuar nje liber me 3 vellime mbi jeten dhe vepren e misionarit amerikan Carls Telford Ericson. Ai ka jetuar dhe ka patur nje ndikim te madh ne jeten e Shqiperise ne fillim te shekullit te kaluar. Ericson ka komunikuar rregullisht me presidentin amerikan Uillson gjate periudhes me te veshtire te veshtire kur rrezikohej ekzistenca e shtetit shqiptar.

XS
SM
MD
LG