Lidhje

Revista Kosovo 2.0

  • Leonat Shehu

Organizata vendase e ndërkombëtare dënuan pengimin e një prezantimi të revistës Kosovo 2.0 që trajton seksin dhe homoseksualitetin. Në fundjavën në Prishtinë, disa njerëz ndërhynë me forcë për të penguar prezantimin e kësaj reviste. Ndërhyrja ka nxitur reagime të shumta të institucioneve vendase e ndërkombëtare që ngjarjen e cilësuan si shkelje të të drejtave të njeriut dhe lirisë së shprehjes.

XS
SM
MD
LG