Lidhje

Qendra SOS për fëmijët në Shkodër


Në qytetin e Shkodrës gjendet Qendra SOS e Fshatrave të Fëmijeve, ku prej disa vitesh po zbatohet programi për fuqizimin e familjeve me nevojë. Në këtë qendër punojnë 6 punonjëse sociale dhe psikologe dhe vëmendja e tyre është përqëndruar në familjet e shpërngulura nga zonat e largëta malore, të cilat përballen çdo ditë me probleme ekonomike dhe sociale.

XS
SM
MD
LG