Lidhje

Media Arkivi

Siguria e furnizimit me energji elektrike


Në Kosovë, autoritetet vendase e ndërkombëtare, si dhe organizatat e shoqërisë civile po debatojnë mbi sigurinë e furnizimit me energji elektrike. Debatet janë më të rrepta nëse planet duhen përqendruar në shfrytëzimin e rezervave të qymyrit linjit, apo në burimet e ripërtërishme të energjisë elektrike. Debatet rreth kësaj çështjeje ndodhin në një periudhë kur vendi shpesh mbështetet në importe të shtrenjta për të mbuluar mungesën e energjisë elektrike.

XS
SM
MD
LG